Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Политика

Атанасова: Разговорите с другите партии трябва да стартират, и то на лидерско ниво

Разговорите с другите партии трябва да стартират, и то на лидерско ниво. Всички условия, ултиматуми трябва да се има предвид, когато се говори за спортсменско и джентълменско поведение и за политиката като възможност за търсене на отговорност, на диалог за общи решения. Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова в предаването „Тази събота“ по бТВ.

Тя изрази надежда, че разговорите за това дали коалиционните партньори ПП-ДБ ще подкрепят правителство на ГЕРБ няма да се проточат много дълго.

Според нея през последната седмица ПП-ДБ шикалкавят и демонстрират пренебрежително отношение към кандидата за премиер Мария Габриел.

„Въпреки че днес Кирил Петков каза, че тя му направила добро впечатление и затова не е затворил вратата за кабинет начело с нея, поведението на ПП-ДБ показва друго“, коментира Атанасова.

Въпросът с липсата на доверие между първите две политически сили е резултат от управлението на ПП. „Въпросът за доверието е ключов и той стои между двете политически сили“, подчерта тя.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *