Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Дженифър Лопес се чувства виновна, заради „тормозените“ си близнаци

„Любовта не струва нищо“ – но славата, да. И то едно от най-важните моменти – нормално детство на близнаците на Дженифър Лопес. Изпълнителката на „Ain’t your mama“ сподели в интервю за „Audacy“, че изпитва „вина“ за живота, който имат 15-годишните Еме и Максимилиан.

„Смятам, че да си дете на известни родители не е нещо, което много хора могат да разберат, и аз съчувствам на децата ми за това, защото те не са го избрали“, обясни певицата, като разказа, че тийнейджърите й са получавали по-различно внимание, в сравнение от останалите.

„Другите не ги виждат такива, каквито са“, каза Лопес. „И мисля, че това трябва да е много трудно за тях. Затова бих искала да мога да ги предпазя от това.“

За Джей Ло е важно близнаците й да могат да бъдат себе си, а не хората да ги знаят и виждат единствено като „синовете на Дженифър Лопес“. Освен това носителката на „Грами“ разказа за това, че децата са често „съдени“ от непознати, пише „PageSix“.

„Всеки се сблъсква с това да бъде тормозен. Няма значение кой си, пак можеш да бъдеш тормозен“, каза тя. „Но… те знаят, че има обектив, който ги наблюдава, и това е трудно.“

Въпреки „вината“, която изпитва Лопес, не смята да предпазва Еме и Максимилиан от всичко негативно.

„Болката е необходима. Тя всъщност е добра. Кара те да се чувстваш малко като воин, когато преминеш през нея.“

През 2022-а Лопес се омъжи повторно за Бен Афлек, който има три деца от бившата си съпруга Дженифър Гарнър – Вайълет, Серафина и Самюел. Родителските умения на актьора често „предизвикват сълзи“ в очите на Лопес, сподели тя пред аудиторията на „The View“ по-рано този месец.

„Той е невероятен баща“, възкликна тогава тя. „Честно казано, той е най-добрият баща, който някога съм виждала.“

Връзката ѝ с Афлек влезе в заглавията на вестниците миналата седмица отново, след като бе заснета напрегната размяна на реплики на червения килим по време на премиерата на „Майка“.

„Бенифър“ става двойка за първи път през 2002-а, но две години по-късно се разделят. Години след това двамата актьори решиха да си дадат втори шанс.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *