Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Бизнес Бизнес

Volkswagen Touareg стана още по-добър

Volkswagen разпространи първите официални изображения и информация за обновената версия на емблемата си Touareg, за която казват, че е станала още по-добра и технологична.

Volkswagen Touareg получава подобрено окачване, което обещава по-добра комбинация на комфорт и пътно представяне, нови матрични IQ.LIGHT HD предни светлини с повече от 38 000 интерактивни и адаптивни светодиода, ново диодно изпълнение на задните светлини, задна емблема с червена подсветка и други, като всичко това е съчетано с нов дизайн на предната и задната част на флагманското SUV предложение на марката.

Интересна новост, на която ще могат да разчитат всички бъдещи собственици на модела, защото тя е включена в стандартното оборудване на автомобила, е интегрираният нов сензор на тавана, който регистрира монтиране на допълнителен багажник и конфигурира окачването и асистиращите системи по конкретен начин.

Новата версия на Touareg, която ще бъде пусната за първоначални поръчки преди края на този месец, ще може да бъде изпълнен с високотехнологични системи като система за нощно виждане, Park Assist Plus с дистанционно управление, система за асистиране на управлението Travel Assist без ограничение в скоростта и други.

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *