20.07.2024

Звездите от „Сексът и градът“ отбелязаха неговата 25-а годишнина

Звездите на сериала „Сексът и градът“ отбелязаха неговата 25-а годишнина с послания в Инстаграм, съобщи ЮПИ.

 

Сара Джесика Паркър публикува снимка на колието с името „Кари“. „Това е нашата сребърна годишнина, но спомените винаги ще бъдат златни“, написа тя.

 

Кристин Дейвис публикува видео с компилация от клипове от сериала. „Невъзможно е да повярвам, че минаха 25 години! Смятам се за най-щастливия човек на света, защото участвах в тази история, която свързва толкова много от нас… Благодаря на всички Ви, които пътувахте с нас. Обичаме ви #satc25“, написа тя.

Синтия Никсън сподели ретроспективна снимка „как започна“, съпоставена с „как продължи“ за героинята си Миранда и по-нова своя снимка.

 

„Сексът и градът“ е комедийно-драматичен сериал, проследяващ четири приятелки – Кари (Паркър), Шарлот (Дейвис), Миранда (Никсън) и Саманта (Ким Катрал), живеещи в Ню Йорк. Премиерата на сериала беше през юни 1998 г. Той се излъчваше шест сезона по HBO, припомня БТА.

Сериалът вдъхнови два филма, „Сексът и градът“ (2008) и „Сексът и градът 2“ (2010), заедно с продължението на сериала „И просто ей така“, чийто втори сезон ще започне след две седмици.

Катрал участва заедно с Паркър, Дейвис и Никсън в оригиналните телевизионни сериали и филми, но не се завърна за „И просто ей така“. Актрисата, която е имала конфликт с колегите си от актьорския състав, не публикува нищо за годишнината. Миналата седмица обаче беше съобщено, че Катрал ще се появи като Саманта във втория сезон на „И просто ей така“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *