13.07.2024

Днес за шест часа ще се ограничи движението по път I-7 Велики Преслав – Иваново за провеждане на автомобилно рали

    Днес, от 13:15 ч. до 19 ч., ще се ограничи движението по път I-7 Велики Преслав – Иваново за провеждане на автомобилно рали „Стари столици“.

Трафикът към Иваново и Върбица ще се отклонява от път І-7 Шумен – Върбица при кръстовището за Драгоево, ще продължи по път III-7302 Драгоево – Златар – Смядово, след което по път II-73 Шумен – Карнобат и по път III-7304 Риш – Тушовица – Върбица.

За пътуващите от Върбица към Велики Преслав и Шумен движението от път І-7 Ямбол – Шумен при Върбица ще се пренасочва по път III-7304 Върбица – Тушовица – Риш и ще продължи по обходния маршрут: път II-73 Шумен – Карнобат – път III-7302 Смядово – Златар – Драгоево.

Шофьорите е необходимо да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват поставената сигнализация, както и указанията на служителите на „Пътна полиция“.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.​

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *