21.07.2024

Бела Хадид показа снимки от борбата й с лаймската болест

Бела Хадид реши да сподели с близо 60-те си милиона последователи снимки от дългогодишната си борба с лаймската болест, с която е диагностицирана още като тийнейджърка.

26-годишният модел публикува кадри, които я показват в най-лошите моменти от борбата й с хроничното заболяване през годините, както и откъси от медицинското й досие, от което става ясно, че състоянието й датира от повече от десетилетие.

Взети заедно снимките описват една дълга битка, съпътстваща живота на модела, през която тя често се бори с негативните ефекти на болестта и с умората, дори в момента, в който стана един от най-търсените модели в света.

„Ще се върна, когато съм готова“, написа Хадид в част от дългото си изявление, придружаващо публикуваните кадри. На повечето от тях се вижда как Бела е с прикачена към ръката й интравенозна инжекция, както и портове, улесняващи взимането и преливането на кръв.

 

Брюнетката ясно показа, че не се притеснява да сподели с почитателите си този дълъг и труден период от живота й. Тя благодари на всички, които са били до нея в тази битка – семейството, лекарите, приятелите й и разбира се, не пропусна да отбележи и подкрепата от феновете си.

 

„Малката аз, която страдаше, щеше да бъде толкова горда с по-голямото ми аз, за това, че нито за момент не се отказах от себе си“, пише в изявлението си Хадид. Тя обяви, че независимо от преживяното, не съжалява за нито един момент от живота си и отново би го изживяла по същия начин.

„Изпитвам толкова силна благодарност и гледам на живота в перспектива. Тези 100+ дни лечение на Лаймска болест, хронично заболяване, съпътстващи инфекции, почти 15 години невидимо страдание, всичко това си заслужаваше, ако Бог ми позволи, през остатъка от живота ми да разпръсквам любов с пълни чаши и да мога наистина да бъда себе си, за първи път в живота си“, допълва още Бела. Тя публикува и пост, в който отдаде дължимото и на любимото си куче, което също е било винаги до нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *