Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

София Вергара вече не крие новото си гадже

Изглежда, че актрисата София Вергара изобщо не страда от факта, че наскоро приключи връзката и брака си с Джо Манганиело, и вече се радва на вниманието на новия си любим Джъстин Сълиман.

Още миналия месец двамата за първи път бяха забелязани заедно, което бързо породи слуховете, че отношенията им съвсем не са само приятелски. София и Джъстин затвърдиха мълвата, че имат връзка, пристигайки хванати под ръка за вечеря в популярен и луксозен ресторант в Лос Анджелис.

Присъствието на папараците, които не изпуснаха момента да ги нащракат, явно изобщо не ги е притеснило, дори напротив – двамата се усмихват широко срещу насочените към тях обективи.

Според приятел на латината, въпреки че София и Джъстин са отскоро заедно, актрисата вече малко по малко започвала да се влюбва в новия си любим, който е ортопедичен хирург.

„София продължи живота си след раздялата с Джо и би била най-щастлива, ако може никога повече да не го вижда. Връзката й с Джъстин я накара да преосмисли много неща и най-вече да не се обвръща назад“, разказва приятел на колумбийката.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *