25.07.2024

Пакс, синът на Брад Пит: Той превърна живота на всички ни в ад

Въпреки че Брад Пит сe разкая за поведението си, което е проявявал спрямо семейството си, и се опита да спечели симпатиите на колегите и почитателите си на своя страна, не така стоят нещата с някои от децата му.

В медиите се появи пост на осиновения му син Пакс, който момчето публикувало в личния си профил в Instagram през 2020 г., навръх Деня на бащата, в който съвсем не се изказва ласкаво за актьора. Дори напротив.

„Честит Ден на бащата на този световноизвестен за*ник!! С времето продължаваш да се доказваш като ужасен и проклет човек. Нямаш никаква съобразителност и емпатия към четирите си по-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие. Никога няма да разбереш каква щета нанесе на семейството ми, защото си неспособен да го направиш. Превърна живота на най-близките ми в непрестанен ад. Може да казваш на себе си и на света каквото си пожелаеш, но истината някой ден ще излезе на бял свят. Та, честит Ден на бащата, ти ши*ано, ужасно, човешко същество!!!“, написал Пакс към снимка на баща си, малко след като Брад получи статуетката Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля.

Припомняме, че Брад и Анджелина се разделиха през 2016 г., само две години след като сключиха брак. Тогава стана ясно, че по време на полет, актьорът е влязъл в конфронтация с най-големия си син Мадокс, след като момчето защитило майка си по време на конфликт с Пит.

След като двойката се раздели, децата останаха под попечителството на Джоли. Съобщението на Пакс е публикувано в личния му профил, който е заключен и до него имат достъп само най-близките му приятели от училище.

Само преди дни пък стана ясно, че осиновената дъщеря на двойката – Захара, е взела решението да не се представя с фамилията на Пит. Това се случи по време на представянето си в колежанското сестринство, към което вече е част.

„Казвам се Захара Марли Джоли и идвам чак от Златния щат и Градът на ангелите – Лос Анджелис, Калифорния„, пише американското издание „People“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *