Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Най-четени

Адел: Беше ме страх да се возя в метро в продължение на 20 години

Адел призна, че се е страхувала да се качи в лондонското метро цели 20 години.

По време на концерт в Лас Вегас певицата обясни, че изпитвала притеснение да се вози в градски транспорт, като причина за това изтъкна терористичната атака в града през 2005 г., когато загинаха 52 души, а ранените бяха около 700.

По думи на Адел това е инцидентът, който е оказал най-огромно влияние върху нея. Говорейки пред публиката тя допълни: „Метрото ми напомня на тийнейджърските години, но след атентата, спрях да се возя. Страхувах се“.

Въпреки това тя успяла да преодолее страха си, при това, когато вече била известна. „В една петък вечер много бързах за среща. Трябваше да стигна до мястото за 45 минути, а трафикът беше ужасен. Качих се в метрото, но бях с маска. В интерес на истината с мен бяха много охранители и няколко приятели, но всички бяхме много незабележими и се чувствах спокойно. Никога няма да повярвате, но дори си позволих да дремна.“

Впрочем този разказ се случва след категоричността на звездата, че не би се върнала повече в Обединеното кралство заради лошото време, припомня британското издание Metro. „Имам много лоша сезонна депресия“, каза тя пред The Hollywood Reporter преди месеци. „Предпочитам слънчев Лос Анджелис“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *