Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Никол Шерцингер призна: Имам страх от изоставяне

Едно от любимите лица на R&B музиката, Никол Шерцингер, разкри дълбоко пазена тайна.

В скорошно интервю звездата, която преди време бе във връзка с българския тенисист Григор Димитров, призна, че всъщност има страх от изоставяне. Причината Никол да се бори с този проблем е, че като малка биологичният й баща е напуснал семейството, без повече да се интересува от нея.

„Определено имам проблеми с изоставянето и това е така, защото истинският ми биологичен баща ме изостави, мисля, че когато бях на три години. Това ме жегва и до днес“, сподели певицата. Майка й, Розмари, впоследствие си намира нов мъж, който осиновява Никол и тя приема фамилията му.

Певицата разказа в интервюто и за успеха на Pussycat Dolls и как се е чувствала, когато е започнала кариерата си толкова млада.

„Беше лудост за мен първоначално. Бях толкова малка и не знаех къде се намирам. Сякаш не живеех в настоящето“, разказа тя.

По нейни думи е била вманиачена да се докаже като изпълнител и мислите й постоянно се въртели около това кога ще изкара нов хит.

„Постоянно си мислех, че всяко следващо парче трябва да е по-добро от предходното. И това се оказа най-големият ми проблем. Не успявах да се насладя на настоящето, на труда си, да обърна качествено внимание на останалите момичета от екипа“, допълни още Шерцингер. „Но въпреки това наистина се гордея с работата, която свършихме, с музиката, която направихме.“

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *