Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Общество

Задействането на противопожарната система в тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус“ е от повишаването на концентрацията на изгорели газове от интензивния трафик

Задействане на противопожарната система в тунел „Ечемишка“ на АМ „Хемус“ е поради повишаване на концентрацията на изгорели газове от повишения трафик в съоръжението днес. Това е довело до автоматичното включване на гласовото съобщение в системата за известяване на шофьорите днес около 9:25 ч. Дежурният екип в контролния център на тунела веднага е извършил проверка на всички системи за видеонаблюдение и е установено, че няма инцидент и гласовото известяване е спряно.

Сутринта в тунела е имало интензивен трафик, което е повишило концентрацията на изгорели газове от автомобилите. Вентилационната система е работела, за да не се допусне увеличение на изгорелите газове.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на пътуващите за създаденото безпокойство. В тунела има 24-часово видео наблюдение и шофьорите трябва карат спокойно, спазвайки правилата за безопасност на движението.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *