Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Политика

Ивайло Мирчев: Решението да отидем на избори е на Пеевски

„Определени кръгове не искаха по никакъв начин реформите да продължат. Това притесни господин Пеевски, защото по този начин той щеше да загуби влиянието си.

Решението да отидем на избори беше на господин Пеевски, а не на преговорните екипи“, това каза депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

„Още преди две години бяхме казали, че по отношение на промените в Конституцията, ще разговаряме с всички. Направихме това, което бяхме обещали и промените в Конституцията бяха приети“, каза още той.

Служебното правителство си отива? По думите му не може да има вот на недоверие на служебното правителство. Това, което трябва да се случи е да има едно нормално правителство, което да проведе едни нормални избори.

„Президентът отказа да назначи друг външен министър и да смени министърът на земеделието, но ако си спомняте той каза, че не може да се меси в това, а сега се оказа, че може. Оказа се, че президентът има влияние, но не иска да го прилага“, коментира още Мирчев.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *