Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Политика

Петър Москов: Същият избор ще доведе до същата политическа ситуация

„Синя България“ е възможността, надеждата, че може да има различен път и различна посока за обществото. Ако искаме да спрем този кръг на свободно пропадане, този порочен кръг на отвращение и безнадеждност, трябва да направим различен избор. Това каза лидерът на КОД Петър Москов в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Същият избор ще доведе до същата политическа ситуация.

„Синя България“ има ясна, последователна икономическа дясна програма и план за излизане на България от средата, в която се намира. „ „Синя България“ дава възможност българите да имат избора напред и надясно, за да може икономиката да влезе в ръст на развитие, за да може смислените консервативни ценности да бъдат отстоявани от проевропейски позиции и за да може сигурността ни и европейската ни принадлежност да бъде гарантирана. Около това е мястото на всяка една дясна и консервативна партия“, каза Москов.

„Синя България“ е стремеж за обединение на десницата. Аз вярвам, че към структурата на „Синя България“ е мястото и на ДСБ, и на СДС и знам, че това ще се случи във времето“, смята Москов.

Единственият начин България да тръгне нагоре икономически, е частната инициатива да бъде освободена, заяви Петър Москов. Целта на дясната държава е да освободи частната икономическа инициатива. Само така може да има растеж, не през заеми и решение на увеличение на доходите през партийно събрание“, допълни той.

БНТ, „Денят започва с Георги Любенов“

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *