Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Селин Дион издава официалния саундтрак към документалния си филм

В чест на незабравимата си музикална кариера, Celine Dion обявява премиерата на oфициалния саундтрак към документалния си филм „I AM: CELINE DION“. Това издание ще излезе малко преди дългоочаквания дебют на проекта в онлайн платформата Prime Video на 25 юни 2024г. и ще бъде налично на CD и в цифров формат от 21 юни 2024 г. и на двоен винил от 9 август 2024 г.

Саундтракът представлява колекция от 20 песни, 13 от които са най-големите хитове на суперзвездата, любими на феновете и до днес, като „The Power of Love“, „My Heart Will Go On“ и по-новата „Love Again“. Останалите 7 са музикални композиции, специално написани за продукцията от прочутия виолончелист Redi Hasa и продуцирани от Alberto Fabris. Емоционалният проект е резултат от съвместно усилие на един отдаден екип да почете „Човека“, Celine Dion, и да представи ярко нейната забележителна история.

„Искам да благодаря на композитора Redi Hasa, на неговия близък сътрудник Alberto Fabris и на всички музиканти, които споделиха невероятния си талант с нас“, казва 5-кратната носителка на награди GRAMMY.

„I AM: CELINE DION“ ни дава суров и честен поглед върху борбата на легендарната певица с болестта, която променя живота ѝ. Този вдъхновяващ документален филм, който служи като любовно писмо до нейните фенове, подчертава музиката, направлявала живота ѝ, като същевременно показва устойчивостта на човешкия дух.

Tracklisting:

Main Theme – Artist Always
The Power Of Love
Pour que tu m’aimes encore
A New Day Has Come
The Episode
J’irai où tu iras
Because You Loved Me
The Diagnosis
River Deep, Mountain High
Mama Dion
Zora sourit
My Heart Will Go On
All By Myself
The Awakening
Ashes
Swallows
Love Again
Je crois toi
I’m Alive
Talea

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *