Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Спорт Спортове

Христо Стоичков ще бъде основен акционер в ЦСКА

ЦСКА представи новата организационна структура в клуба след смяната на собствеността. Основните акционери са Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука с учредител Данаил Илиев и Христо Стоичков като физическо лице. В Управителния съвет влизат Стоян Орманджиев, Филип Филипов и Ангел Борисов.

Изпълнителни директори със споделена отговорност са Стоян Орманджиев и Филип Филипов. Първият ще отговаря за администрацията, а вторият – за спортно-техническата част.

„Плановете ни са дългосрочни и доста добре подплатени. Дължим извинение на цялата армейска общност, защото ЦСКА трябва да е в Европа и да бъде конкурентноспособен. Ще носим пълната отговорност, заставаме с нашите лица и пред вас, журналистите, и пред публиката на ЦСКА“, каза Орманджиев на пресконференция днес.

Технически директор в клуба ще е Михаил Александров, който ще се грижи за организацията на мачовете и инфраструктурата в клуба (ДЮШ, стадион, база Панчарево).

Столичани имат и нов финансов директор. Това е Петър Стоянов, който има дългогодишен опит в тази сфера.

Главен скаут на отбора ще е Иван Славов, ново лице ще има и в международния отдел, което ще бъде представено допълнително.

Източник:“Фокус“

 

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *