25.07.2024

Джейми Фокс проговори за мистериозната си болест, която едва не му отне живота

Докато снимаше филм с Камерън Диас, 56-годишният актьор беше вкаран по спешност в болница, без да стане ясно поради каква причина, като звездата по-късно разкри, че е бил неспособен да ходи и че е „виждал тунела, но не и светлината“, докато се борел за живота си.

Фокс беше заснет във Финикс по време на среща с фенове, на които разкрива, че всичко е започнало с „лошо главоболие“, заради което помолил за хапче, с което да облекчи състоянието си. В крайна сметка се събудил почти три седмици по-късно без спомен за случилото се.

„Бях си отишъл за 20 дни“, споделя актьорът пред почитателите си. След което допълва, че според лекарите нещо се случвало с главата му. Той обаче отказва да сподели подробности за диагнозата си. „Няма да го кажа пред камера“, заявява Джейми.

По време на церемонията на наградите Vanguard, в 12-минутна реч на празника на асоциацията за кино и телевизия: в чест на чернокожите, латиноамериканците и постиженията на AAPI в Лос Анджелис, Фокс не скри вълнението си, че е оцелял като по чудо.

 

„Искам да благодаря на всички. Преживях някои неща“, каза той под бурни аплодисменти. „Сега ценя всяка една минута – тя е различна. Не бих пожелал това, през което преминах и на най-големия си враг, защото е трудно, когато почти свърши…, когато видиш тунела. Видях тунела – не видях светлината. Беше горещо и в този тунел, не знам къде отивах. По дяволите, отивам ли на правилното място?“

В своята 12-минутна реч той също така осветли някои от неоснователните теории на конспирацията, които се разпространяваха, докато беше хоспитализиран и след това извън общественото внимание за няколко месеца. Една от тях беше, че той е бил клониран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *