Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Тодор Батков младши в подкрепа на И АЗ МОГА / I CAN TOO

На връх най-християнския празник КОЛЕДА, г-н Тодор Барков младши и известният рапър Alex P се обединяват с любимия си клуб в Студенстки град – Diamonds Club, за да подкрепят заедно Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO в помощ на деца със специални нужди.
На 25 декември (неделя) от 23:00 ч. ви очакваме на Коледно благотворително парти с Alex P в столичния клуб, където за всеки гост на събитието Diamonds Club ще дари 5 лева за каузата на И АЗ МОГА.
Освен да се забавлява и да чуе хитовете на Alex P, всеки присъстващ ще може на място да направи дарение за организацията и да избере красива детска картичка I CAN TOO.

И АЗ МОГА / I CAN TOO е интернационална благотворителна организация за подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства.
Създадена през 2006 като частна инициативa, днес И АЗ МОГА съществува изцяло на благотворителен принцип, получавайки безвъзмездната подкрепа на партньори от различни сфери на изкуството, спорта, бизнеса, медиите, както и подкрепата на правителствени и неправителствени организации.
Идеята на I CAN TOO е, че всеки помага с това, което може най-добре. На този принцип организацията създаде два терапевтични Центъра в гр. София и в гр. Пловдив.
Много известни личности са лица на I CAN TOO и популяризират мисията на организацията по света.

Заповядайте на 25 декември в клуб Diamonds на ул. Атанас Манчев 1А в Студентски град, София и подайте ръка на децата със специални нужди в България.

Вход свободен.

Линк към събитието: https://www.facebook.com/events/801063430033226/

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *