Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

На фона на обвиненията Шон „Диди“ Комбс най-вероятно ще остане без покана за Мет Гала

Не се очаква легендата на R&B музиката Шон „Диди“ Комбс да получи покана за предстоящата Мет Гала, която ще се състои на 6 май.

Източници на изданието Radar коментираха, че Диди, който е в центъра на федерално разследване за трафик на хора с цел сексуална експлоатация, е отбягван от колегите си в шоубизнеса на този етап.

Въпреки че музикалният магнат настоява, че всички обвинения срещу него са фалшиви, запознат пред Radar твърди, че рапърът, който някога имаше огромно влияние със своята линия за дрехи, няма да получи една от най-желаните покани за тазгодишното събитие. National Enquirer отбелязва: „Сега той се опитва да опази репутацията си. Всеизвестен факт е, че загуби авторитета си в една индустрия, която се е дистанцирала от него.“

Отказът на организаторите на Мет Гала да поканят Диди не е първият случай, в който музикалният магнат е държан далеч от една от най-големите холивудски вечери заради проблемите му със закона.

За „Грами“ също се водеше дълга дискусия дали изпълнителят да присъства, но в крайна сметка не получи покана. Освен че ангажиментите за престижни събития са на изчерпване, над дузина компании се отказаха от сделките си с Диди след съдебните дела за сексуално посегателство. Най-малко 18 марки се разделиха с Empower Global, съобщава сп. Rolling Stone.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *