Мисис България Ана Иванова изригна: Само в България усмивката на Джизъса може да струва повече от детското здраве

Споделете лесно и бързо тази публикация

Навръх имения си ден мисис България Ана Иванова отново бе провокирана да разкритикува случващото се България, след поредно завръщане от Люксембург и Монако, където живее последните 12 години.

В социалните мрежи тя изригна дни след благотворителната кампания, която организира, в подкрепа на националната програма ДЕТСКО ЗДРАВЕ ПИРОГОВ.
Ето какво написа Ана Иванова в профила си във фейсбук:
“За пореден път се убеждавам, че за да те отразят като новина в медиите трябва да си: плеймейт, спала поне с част от националния отбор по футбол; фолк певица, сменила екстеншъна си няколко пъти поне за седмица; мис нещо си, избрана в чалга клуб, но с амбиции и мислийки си, че е родена със синя кръв или някоя “известна личност” от инстаграм…
Преди броени дни направихме благотворителна кампания в подкрепа на национална програма “Детско Здраве – ПИРОГОВ”. В опита си да дадем повече гласност на кампанията и опитвайки се да съберем повече пари за децата на България, се свързахме с някои от големите медии, тв продукции, радиа – тактично ни казаха, че това не може да се отрази, защото “не е в концепцията на формата”. Та изводът е: може да се обсъждат новини само дали Златка е бременна (защото явно това е нещо паранормално, ако се случи), Благо Джизъса колко е платил за уникалната си усмивка и ….абе целият свят се върти около Big Brother и куп пошли новини.

Но когато става въпрос за ДОБРАТА НОВИНА, НОВИНА – СВЪРЗАНА С БЪДЕЩЕТО НА ДЕТЕТО ТИ, НОВИНА – КОЯТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ МАЛКО МИРОГЛЕДА НА ХОРАТА, КОИТО СА ОБСЕБЕНИ ОТ ПОШЛОСТТА – НА НАС ТАКТИЧНО НИ КАЗАХА: БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА КАТО НОВИНА НЕ Е НОВИНА!!! Добрият ример – също!
Бясна е меко казано, но явно в България има Война на световете, от толкова много еволюция на планетата само в родината ми времето тотално е спряло!”.

Над 5500 лева бяха събрани в подкрепа на НП “Детско здраве – Пирогов” по време на благотворителната вечер, организирана от Мисис България Ана Иванова. Тя бе подкрепена от Lions club Sofia Capital, фондация Angels и от националния ни волейболен отбор. Специален гост бе създателят на детската здравна програма д-р Асен Меджидиев – началник на УНГ отделението на “Пирогов” и председател на Столична Лекарска Колегия на БЛС. НП “Детско здраве-Пирогов” стартира на 3 март 2013 г. с детски специалисти по УНГ, хирургия и травматология, които извършваха скрининг на деца между 0-18 г. всеки месец в “Пирогов”. Програмата вече е обхванала над 8 хиляди деца от цялата страна.

Снимки от събитието тук: https://www.facebook.com/pg/vipcommunication.pr/photos/?tab=album&album_id=10156922324993530

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *