Джейн Фонда: Отнема много време, за да станеш млад!

Споделете лесно и бързо тази публикация

81-годишната Джейн Фонда официално е най-възрастната звезда, красила корицата на модната библия Vogue.

Освен, че британският Vogue подготви за майския си брой три корици с Кейт Мос, той изненада своите читатели с ексклузивен брой в партньорство с LOreal Paris, на чиято корица е голямата Джейн Фонда. Броят се казва „The Non-Issiue“, като тази игра на думи ни намигва, че възрастта не трябва да бъде бариера, която да кара жените да се чувстват по-малко значими и пълноценни.

Не, годините не са проблем. Нещо повече: Джейн Фонда категорично твърди, че отнема време, за да станеш и да се чувстваш млад. Младостта не е просто даденост – с времето човек се научава как да живее: „Обожавам годините! Нямате представа колко се радвам, че достигнах тази възраст, че съм живяла толкова дълго“, споделя легендарната актриса.

Този брой е изключително важен за главния редактор на британския Vogue, Едуард Енинфъл: „За мен целта на Vogue никога не е била да показва хора в определена възраст, пол или етнос. Целта е многообразието. Но изглежда възрастта винаги е представлявала огромен интерес, затова в този ексклузивен брой решихме, че е важно да покажем великолепни жени, които са над 50“, казва той.

Броят излиза на пети април, но списанието все пак издаде някои неща, които Фонда е казала в интервюто си: „Важно е да си дадем сметка, че възрастните жени са най-бързо развиващата се демографска група в света. Трябва да осъзнаем значимостта си“, твърди 81-годишната актриса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *