Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени Спорт Футбол

Легенда от Манчестър Юнайтед ще се учи да прави българско кисело мляко

Уникална развлекателна програма са подготвили момчетата от Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед, за легендата Артър Албистън , когото са поканили у нас по повод деветия си национален събор.

През целия уикенд футболната звезда ще бъде обгрижвана от верните родни фенове на „червените дяволи“ с атракции в град Велико Търново. Една от тях е любопитен тур в завода на „Лактима Балкан“, където Артър Албистън ще стане свидетел на технологията и процеса за производство на българско кисело мляко.

10 Jul 1980:  A portrait of Arthur Albiston of Manchester United during a photo-call held at Old Trafford in Manchester, England.  Mandatory Credit: Allsport UK /Allsport
10 Jul 1980: A portrait of Arthur Albiston of Manchester United during a photo-call held at Old Trafford in Manchester, England. Mandatory Credit: Allsport UK /Allsport

По време на престоя му е организирана и работна среща с фенове, на която ще присъстват и футболисти от отбора „Етър Велико Търново“, както кметът на града инж. Даниел Панов. Част от програмата на легендата е шоуто „Звук и светлина“, организирано специално и извънредно в негова чест.

Малките певци от група “Пеещи камбанки” пък са се подготвили с химна на Манчестър Юнайтед “Glory Glory Man United”. Той ще бъде изненадата при посрещането на Албистън в хотела, а в допълнение ще има изпълнение на гайда и традиционна питка.

Националният събор на Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед в България ще се проведе между 28-30 април в град Велико Търново. Част от него ще бъде футболен турнир за малчугани и юноши от домове в Стражица, Велико Търново, Овча Могила, Пордим и SOS детски селища. Националният събор на феновете на „червените дяволи“ ще включва още групово гледане на мача Манчестър Юнайтед – Суонзи.

Фен клубът на Манчестър Юнайтед в България е основан през 2009 година. Една от основните му дейности е стимулиране на интереса на децата към спорта и често набляга на благотворителни инициативи. Част от тях са акции по кръводаряване, изграждане на спортни площадки, набиране на дрехи и консумативи за детски домове и мн.др.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *