Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Нов български продукт щурмува Балканските Оскари

Balkan Business Awards 2018 подкрепя студентска инициатива

Нов български продукт влиза в надпревара за Балканските Оскари, които ще бъдат връчени по време на най-големия бизнес форум на Балканите.
Церемонията Balkan Business Awards 2018 ще се състои на 7 март 2018 г. от 20 ч., в хотел Best Western Premier Sofia Airport, а международно жури ще даде своите оценки за участниците, съобщават организаторите на събитието от ВИП Комюникейшън.
Kadiffe_casino
Новият продукт Kadiffe е първата българска боя за коса, създадена от фризьор за фризьор – от една специална жена с изключителна сила на духа, с голям талант, с професионализъм и творчески заряд – собственик на салони Магама и създател на Кадиффе Вили Боршукова – Тодорова.
„„Кадиффе“ – това съм аз“, казва Вили и действително, зад тази боя стоят дългогодишен опит и познание, за спецификите и нуждите на фризьорите и техните клиенти, които вече могат да предлагат един нов висококачествен български продукт.
Каква е тайната? „Кадиффе“ съдържа 100% арганово масло. Разработката е по немска формула и включва още природосъобразни съставки, които правят боята максимално щадяща, без парабени и с много нисък процент амоняк, което я прави подходяща за хора с чувствителна кожа, за бременни, за кърмещи, дори за преминали химиотерапия и най-вече за всеки, който се грижи и инвестира в здравето си.
Палитрата на „Кадиффе“ включва богато разнообразие от 91 цвята с изключителна наситеност и специално разработена серия за бели коси. В допълнение към боята е разработена и кратка серия за луксозна грижа за косата.
kadiffe 8
Една от водещите общини на Балканите – Стара Загора, получи също престижна номинация от Balkan Business Awards 2018.
В последните години Стара Загора се утвърди като желана инвестиционна дестинация в Европа. Още в началото на 2018-та Международната рейтингова агенция Standart & Poor’s повиши дългосрочния кредитен рейтинг на Общината на „ВВВ-“, със стабилна перспектива. Потенциалът на областния град бе оценен и от fDi Magazine – издание на Файненшъл Таймс.
Престижните награди подпомагат също и инвестициите в образованието и инициират стипендии за социално слаби отличници и ученици в неравностойно положение, които искат да останат да учат и да работят в България. Партньор на събитието е международната студентска неправителствена организация AIESEC, която ще представи своето интерактивно събитие – „Бизнесът в действие“, провеждащо се за 13-та година.
Организирано изцяло от студенти за студенти това събитие цели да засили практическото познание на студентите в България, като им позволява да работят рамо до рамо със служители на различни компании. Това е форум, който изгражда мост между студентите и бизнеса.
Партньори на събитието са също: Българската Търговско-Промишлена Палата, Българо-Румънската Търговско Промишлена Палата, Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара, Гръцкия Бизнес Съвет в България, Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *